16.04.2024

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle Selahaddin Eyyubi Camisinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve, Diyarbakır İl Müftülüğü işbirliğiyle, Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun" adlı program vesilesiyle Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu, ilahiler ve kasideler söylendi.

Cuma Namazı öncesinde Vaaz veren İl Müftüsü Büyük, hutbe irad edip, namaz kıldırdı.

İl Müftüsü Celal Büyük, vatan için canını feda eden tüm şehitlerimiz için dua etti.

Program, yapılan ikram ile sona erdi.