16.04.2024

Diyarbakır İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi işbirliğiyle, bayram öncesi yetim çocuklar giydirildi.

TDV Diyarbakır Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi Diyarbakırlı yüzlerce çocuğun giyim ihtiyacını karşıladı.

İhtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik gıda, ayni ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan TDV Diyarbakır Şubesi, her sene olduğu gibi bu senede Ramazan Bayramı öncesinde yetim çocukların sevinmelerine vesile oldu.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin başladığı dönemlerde kırtasiye, kış mevsimi başlangıcında bot ve mont ihtiyacını karşılayan TDV Diyarbakır Şubesi, Bayram öncesinde de çocukların giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladı.

Hayırsever vatandaşlara teşekkürlerini ileten Diyarbakır İl Müftüsü ve TDV Diyarbakır Şube Başkanı Celal Büyük, “Bu yardım çalışmasında desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Hayırseverlerimizin yapacakları yardımlar ile bayrama kadar yetim ve öksüz çocukları giydirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.