04.01.2023

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan Müftülüğümüzü Ziyaret etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, TDV hizmetlerini yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla Diyarbakır’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Turan programına İl Müftülüğü ziyaretiyle başladı.

Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi iş birliğinde sürdürülen faaliyetler ve projeler hakkında Genel Müdür Turan'a bilgi verdi.

İl Müftülüğü ziyaretinin ardından Diyarbakır Merkez Cami Yaptırma Derneği tarafından inşaatı devam eden Merkez Camisini ziyaret eden TDV Genel Müdürü İzani Turan, Emeği geçenlere teşekkür etti.

Diyarbakır Ulu Cami’de Vaaz verip namazın ardından cemaat ile bir süre sohbet etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan’nın ziyaretinde İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Diyarbakır Diyanet Akademisi Müdürü Fatih Çatmakaş, İl Müftü yardımcısı Mehmet Sani Akın ile Mehmet Demir de hazır bulundu.