14.11.2022

TDV Bağlar Şubesi Evi Yanan Vatandaşa Umut Oldu

Bağlar ilçesinde çıkan yangında evi ve eşyakları kullanılamaz hale gelen ailenin yardımına TDV Bağlar Şubesi gönüllüleri ve Bağlar İlçe Müftülüğü Din Görevlileri yetişti.

Bağlar İlçe Müftülüğü din görevlileri “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla hareket ederek kendi aralarında ve Gönüllerden topladıkları bağışları TDV Bağlar Şubesi aracılığıyla evi yanan ve eşyalarını kaybeden aileye ulaştırdı.

Evi Yanan Aileye geçmiş olsun dileğinde bulunan TDV Bağlar Şubesi Başkanı ve Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş “Yaşanan üzücü olaylar neticesinde can kaybının olmasına sevindik ve geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz. Bu üzücü olayda aileye manevi destek veren ADRB Vaizi Gülten Gümüş Andiç'a ve Tdv Gönüllülerine ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.