28.06.2022

Ezanı Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

Bülbül Sesler Ezanı Güzel Okumak İçin Yarıştı

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma Yarışması"nın il elemeleri sürüyor.

Bu kapsamda Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından Yenişehir Sümer Camii’nde gerçekleştirilen yarışmada din görevlileri, ezanı en güzel şekilde okumak için yarıştı.

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu başkanlığında Diyarbakır Dini İhtisas Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çatmakaş, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Sani Akın, Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş, Dini Musiki Eğitmeni Mustafa Şeker ve Vaiz Mustafa Gökhaner'den oluşan komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Çelebi Eser Erkek Yatılı Bölge Kur'an kursu öğreticisi Süleyman Recep Mergen birinci oldu.

İl Birincisi olan Kur'an Kursu Öğreticisi Süleyman Recep Mergen hocamızı tebrik eden İl Müftüsü İmamoğlu, Şanlıurfa da yapılacak olan Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması'nda başarılar diledi.