25.06.2022

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

İyaz Bin Gamn Camiinin açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi İl Müftülüğümüzü de ziyaret etti.

Diyanet işleri Başkanlığı Din Hizmetleri  Genel Müdürü Dr. şaban Kondi, Dini ve hayri hizmetleri yerinde görmek amacıyla Diyarbakır’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kondi, Diyarbakır programına Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret ederek başladı.

Kondi, İl Müftülüğü tarafından yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu, Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. saban Kondi'ye ilimizi ziyaretlerinden dolayı ilçe müftüleri ve personelleri adına teşekkürlerini iletti.

Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Saban Kondi de  Diyarbakır da yürütülen din hizmetlerinde ki başarılı çalışmalardan dolayı başta İl müftümüze, ilçe müftülerimize, Koordinatörlerimize ve emeği gecen herkese teşekkür etti.

Kondi, Diyarbakır İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik, Bağımlılık, Engelli Koordinatörleri, Manevi Danışmanları, Aile ve Dini Rehberlik Büroları, vaizler ve Müftülerimiz tarafından yürütülen hizmetlerin karşılıklı görüş teatisinde bulundular.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi’nin ziyaretinde İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftü Yardımcıları Fatima Kartı, Mahmut Yıldızbaş, Mehmet Sani Akın ve ilçe müftüleri hazır bulundu.