21.09.2021

ADRB Koordinatörleri Öğlen Yemeğinde Buluştu

Diyarbakır İl Müftülüğü ve Uzay Haber TV Kanalı, Diyarbakır İl Müftülüğü ile Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ADRB Koordinatörlerini öğlen yemeğinde buluşturdu.

Yeni yayın döneminde bir çok programa imza atacağı düşünülen Uzay Haber TV Kanalı yeni yayın döneminde de yapılacak olan bir çok dini programa, Diyarbakır İl Müftülüğü bünyesinde bulunan din görevlilerinin katılması hedefleniyor. Altındağ Dinlenme Tesislerinde verilen öğle yemeğinde konuşan Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görev yapan Din Görevlilerine yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ederek şunları söyledi: “Kıymetli Hocalarım hepiniz hoşgeldiniz. Bizleri böylesine hayırlı çalışmalarda bulunan kıymetli kardeşlerimizle buluşturan Mehmet Ali Altındağ amcamıza çok teşekkür ediyorum. Uzay Haber TV Kanalında bizlere yer vererek çalışmalarımızı ulusal yayında tanıtma fırsatı verdiği için ayrıca Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur Bey’e de çok teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun.”

“Hizmete Minnet Eden Değil, Hizmeti Minnet Bilen Olmalıyız”

Sözlerine devam eden Müftü Karabayır “Siz kıymetli hocalarıma şu tavsiye de bulunmak istiyorum. Elbette yapmış olduğunuz hizmet takdire şayandır. Rabbimizden temennimiz hizmete minnet edenlerden değil, hizmeti minnet bilip bu yolda ilerleyenlerden olmaktır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederek afiyet olsun demek istiyorum. Hayırla kalın” dedi.

Uzay Haber Tv Kanalı Genel Yayın Yönetmeni Büyüktimur ise “Yeni yayın döneminde siz değerli hocalarımla bir çok programa imza atacağız inşallah. Topluma ışık tutan siz kıymetli din görevlilerinin görev ve sorumlulukları gerçekten ağır ama bereketlidir. Biz de ulusal yayında bu hizmete öncülük etmekten şeref duyarız” dedi.

Diyarbakır’ın tanınmış iş insanı olan Mehmet Ali Altındağ’ın da katıldığı öğlen yemeği programı, daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.