04.06.2021

Mevlana Kur'an Kursu Dualarla Açıldı

Yapımını Kayapınar Belediyesinin üstlendiği Mevlana Kur'an Kursu dualar ile açıldı. Açılışa Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir KARALOĞLU, Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Ünal KOÇ, İl Müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR, Diyarbakır Emniyet Müdürü Şükrü YAMAN ve kamu kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı. Vali KARALOĞLU konuşmasında "Diyarbakır’ımıza hayırlı olsun. Mevlana Kur’an Kursumuzun açılışını gerçekleştirdik. Buradan; ülkesine, milletine, ümmete faydalı çocuklar yetişmesini temenni ediyor, Kur'an Kursumuzun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Ardından İl Müftüsü KARABAYIR yaptığı konuşma da "Yapımında emeği geçen tüm yetkililere şükranlarımı arz ediyorum. Kur'an kurslarının yapımı ile gelecek nesiller adına ümitvarım" dedi. Kur'an Kursunu ziyaret eden Vali KARALOĞLU ve beraberindeki heyet minik öğrencilerle sohbet edip hediyeler dağıttı.