13.02.2020

Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş ve Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörlüğünden “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” Ziyareti

Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut AKBAŞ, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Fatime ÖZKAN ile beraberindekiler Mekke Kız Kur’an Kursun da “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” programı kapsamında yarıyıl tatilinde eğitim gören ilköğretim öğrencilerini ziyaret ettiler.

Öğrencilerin vakitlerini evde televizyon karşısında geçirmek yerine kursa gelip hem güzel bilgiler öğrenmeleri hem de farklı etkinliklerle eğlenmeleri hedeflendi. Programda Kur'an-ı Kerim dersi, hadis ve dua ezberi, ahlak dersi gibi başlıkların yanında öğle ve ikindi namazlarının cemaatle kılınması ve tesbihatlar gibi etkinlikler yer aldı. Hayırsever vatandaşların desteği ile ayrıca öğle yemeğinin ve çeşitli ikramların yapıldığı kamp programına 60 kız öğrenci iştirak etti.

Ziyaret kapsamında İlçe Müftüsü İhsan Mesut AKBAŞ Kurs Yönetici Hediye ÇELİK’ten düzenlenen kamp hakkında ve öğrencilerin eğitimleri noktasında bilgi alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. İlçe müftümüz İhsan Mesut AKBAŞ, yaptığı konuşmada: “Kayapınar İlçe Müftülüğü olarak ara tatilde gönüllü olarak derslere iştirak eden başta Kurs Yöneticimiz Hediye ÇELİK’e, Kur’an kursu öğreticilerimize ve destek sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ediyor ve bu gayretli çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Program öğrencilerin esma-i hüsna’yı ezbere ve birlikte okumaları ile son buldu.