08.03.2019

ÇOCUKLAR! NAMAZ UYKUDAN HAYIRLIDIR!

Kamışlı Mahallesi Tahtabeş Cami'inde "Gençliğe Değer" projesi kapsamında çocukların cami ile tanışması ve namaz alışkanlığını kazanmaları için cami İmam Hatibi Ahmet OKUR tarafından örnek bir çalışma yapıldı. Program çerçevesinde, 40 gün boyunca camide sabah namazı kılan çocuklara, Regaip Kandili'nde cemaatin huzurunda ayakkabı, mont, mp3 çalar, saat gibi çeşitli hediyeler verildi.

Çocuklar 40 gün boyunca soğuk havaya aldırmadan sabahın seher saatinde "namaz uykudan hayırlıdır" diyerek güle oynaya camiye koştular.Hep birlikte namaz kılmanın mutluluğunu yaşadılar.

40 gün boyunca camide sabah namazı kılan çocuklar böylece cami sevgisini kazandı, cemaatle namaz kılmanın önemini kavradı, hem de birlik ve beraberlik şuuru kazandı.