27.02.2019

Liseler Arası "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" Şiirini Ezbere Okuma Yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, 81 ilimizde lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenlenmiştir.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

1. Yarışmada Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiiri ezbere okunacaktır.
  2. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise öğrencileri katılabileceklerdir.  Son başvuru tarihi  13 Mart 2019 olarak belirlenmiştir. Başvurular İlçe Müftülüklerine bireysel olarak yapılacaktır.
  3.  Başvuru için Yarışmacılar, başvuru ve sınav esnasında öğrenci (lise) olduğunu belirten belgeyi ve TC. Kimlik Kartını yanında getireceklerdir.

YARIŞMA HAKKINDA DİĞER BİLGİLER

1. Yarışma Kulp İlçe Müftülüğü tarafından yapılacaktır.
  2. Yarışma "Milletin Sesi Mehmet Akif' teması ile 14 Mart 2019 Perşembe günü Kulp Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacaktır.
  3. İlçe birincileri 22 Mart 2019 Cuma günü İl Müftülüğünün düzenleyecek olduğu yarışmaya katılacaklardır.
  4. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrenciler İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendireceklerdir.

İrtibat ve Detaylı Bilgi İçin :

KULP İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

Adres   :Hükümet Konağı, Kat: 1