17.11.2019

Müftülüğümüzden “Milli Ağaçlandırma Günü’ne Destek

Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan “Milli Ağaçlandırma Günü, 11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyasına Kayapınar Müftülüğü olarak bizler de destek verdik.

11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidan dikimi kampanyası çerçevesinde belirtilen gün ve saatte, ilçe Müftümüz İhsan Mesut Akbaş’ın öncülüğünde, Diyarbakır Kent Ormanı’nda fidan dikme etkinliği yaptık. Müftülüğümüz idare personeli, gençlik koordinatörlerimiz, vaiz,  imam hatip ve Kur'an kursu öğreticilerimiz, Kur'an kursu ve 4-6 yaş öğrencilerimiz, gençlerimizin katıldığı Kent Ormanı’ndaki “Bugün Fidan, Yarın Nefes” adlı fidan dikme etkinliğinde çok sayıda fidan dikimi gerçekleştirdik. Kısa bir konuşma yapan ilçe Müftümüz İhsan Mesut Akbaş “Geleceğimiz açısından oldukça önemli bir faaliyet gerçekleştiriyoruz. Gelecek nesillere temiz bir nefes bırakabilme adına bizlere bu fırsatı sunan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.