11.10.2019

İlçe Müftüleri Toplantısı

Diyarbakır Din Görevlileri Eylül Ayı Mutad Toplantısı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirildi.  Toplantı, Müftülüğümüzün Konferans salonunda yapıldı. İl Müftüsü Sn.Yavuz Selim Karabayır, İl Müftü Yardımcıları Nihat KOÇ ve Fatime Kartı, 17 ilçe Müftüsü, Şube müdürleri ve dört merkez ilçede görev yapan Din Görevlileri katıldı.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yaptığı konuşmada, din görevlilerinin toplumdaki öneminden ve toplumun din görevlilerinden beklentilerine değindi. Kulp ilçesindeki hain terör örgütü saldırısını anlattı. Diyarbakır Valimiz, Diyarbakır halkını bu konularda aydınlatmada din görevlilerine önemli görevler düştüğünü belirterek yapacakları hizmetlerde başarılar diledi.