04.01.2017

Sur İlçe Müftüsüne Veda Yemeği

Şırnak İl Müftüsü olarak atanan Ramazan TOLAN onuruna veda yemeği verildi.

Yaklaşık 5 yıldır Diyarbakır’da Müftü Yardımcılığı ve Sur İlçe Müftüsü olarak görev yaptıktan sonra Şırnak İl Müftüsü görevine atanan Ramazan TOLAN onuruna veda yemeği düzenlendi.

Yaklaşık 5 yıldır Diyarbakır’da görev yaptıktan sonra Şırnak İl Müftüsü olarak atanan Ramazan TOLAN onuruna veda yemeği düzenlendi. Veda yemeği programına, Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN, Müftü Yardımcıları Şahabbettin KARABAY, Abdullah IŞIK, Abdurrahim AYTAÇ, Kayapınar İlçe Müftüsü Mehmet Sırrı ŞIK, Yenişehir ilçe Müftüsü Şevket DİLMAÇ, İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ, Bağlar İlçe Müftüsü Hasan YARDAK,Sur İlçe Mal Müdürü Ercan SUNAY, Diyanet- Sen Şube Başkanı Ömer EVSEN, Yeşilay Şube Başkanı Yahya ÖĞER, İl Müftülüğü Şube Müdürleri ve Personeli, Sur İlçe Müftülüğü Personeli ve din görevlileri Katıldı.

Programın Sunuculuğunu Diyarbakır İl müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Kısım Şefi Burhanettin İNCEDURSUN yaparken Kur’an Kerim tilavetini İse İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ yaptı.

İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN, Ramazan TOLAN Hocamız ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ‘Bir çalışma arkadaşımızın vedası için toplandık. Kendisi ile çalışma fırsatı bulduk. Bizim hafızamızda güzel anılar bırakarak ayrılıyor. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.’ Dedi.

Bir veda konuşması da Ramazan TOLAN yaparak konuşmasında; “Kıymetli mesai arkadaşlarım, 2012 yılında Diyarbakır’da başladığım görevimi tamamlayarak yeni görev yerim olan Şırnak’a gidiyorum. Yıllar su gibi akıp gidiyor, Dönüp arkama baktığımda sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Elhamdülillah, birbirimizi kırmadan iyi bir ortamda işlerimizi yürütmeye çalıştık. Onun için aranızdan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Diyarbakır’a ve Diyarbakır halkına sunduğumuz din hizmeti bizleri daima onurlandırmıştır. Başta Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN İl Müftü yardımcılarımız İl Müftülüğü Personeli Sur İlçe Müftülüğü personeline Ayrı Ayrı teşekkür ediyor, Hakkım varsa Helal ediyorum Sizlerde edin bu duygu ve düşüncelerle hepinize Allahaısmarladık diyorum, hoşçakalın, Allah’a emanet olun.” dedi.

Diyanet Sen İl Şube Başkanı Ömer EVSEN de Personel adına duygu ve düşüncelerine dile getirerek Ramazan TOLAN hocamızla çalışmak ayrı ayrı güzel olmakla birlikte kendisinden çok şey öğrendik dedi. Ve İl Müftüsünden bir rica bulunarak Sur İlçe Müftülüğüne atanacak Arkadaşımızın da aynı özveride olmasını personel diyalogunun ve halka hizmet götürmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından Diyarabakır İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN, Ramazan TOLAN’a hizmetlerinden dolayı plaket takdimi yaptı.