26.12.2016

ÇELEBİ ESER KUR'AN KURSU AÇILIŞI YAPILDI.

Kayapınar İlçe Müftülüğüne Bağlı Çelebi Eser Kız Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu açılış programı 24 Haziran 2016 Cuma günü gerçekleşti.

Açılış Programına Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Haydar BEKİROĞLU, İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN, İhtisas Merkezi Müdürü Fatih ÇATMAKAŞ, Kayapınar İlçe Müftüsü Mehmet Sırrı ŞIK ve çok Sayıda davetli katıldı.

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN 4-6 yaş grubu Kuran Kursu eğitimin çocuklarımız için elzem olduğu ve ilimizde ihtiyaç olan bölgelerde 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursları açılması için çalışmalar yapılığını ifade etti İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN“Geldiğimiz bu noktada 4-6 Yaş Kur an Kursları neslimiz için ayrı bir önem arz ediyor” dedi.

Açılışı gerçekleşen Çelebi Eser Kız Kur'an Kursu ve 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursunda Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Haydar BEKİROĞLU ve İl Müftüsü Burhan İŞLİYEN Kayapınar İlçe Müftüsü Mehmet Sırrı ŞIK’tan Kur'an Kursu hakkında bilgi alarak kursta incelemelerde bulundular.