14.12.2016

SANAL VE HAKIKAT ARASINDA GENÇLİK

Konferans

Diyarbakir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğünun Hazırlamış Olduğu Programa Konuşmacı Olarak Davet Edilen Diyarbakir Il Müftüsü Burhan İŞLİYEN Kredi Yurtlar Müdür ve Müdür Yardimcilari, Daire Amirleri,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Kredi Yurtlar Kurumu Bunyesinde Kalan ogrenciler Katildi.

Öğrencilerle bir araya gelen Diyarbakir Il Müftüsü Burhan İŞLİYEN "Sanal ile hakikat arasında gençlik" konusmasinda Kredi Yurtlar öğrencilerine şöyle tavsiyede bulundu."Bize öğretilen, kendimizi yaşamaya mahkum zannettiğimiz sanal hayat tarzına direnmeliyiz.Sonu cennetle bitmeyen hayat yolculuğuna hiç çıkılmamalı, çıkılmışsa istikamet düzeltilmelidir." Dedi.

Program Diyarbakır Il Müftüsü Burhan İŞLİYEN'e Plaket verilmesi ve toplu resim çekilmesinden sonra sonlandirildi.

Böyle programlarin ve sohbetlerin çoğalması ve gelecek nesillerimizin "Sanal Hayatan çok Hakikat olani tercih etmeleri temenisiyle