08.10.2021

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası'

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle İlçe Müftümüz Burhan Kızılarslan ve beraberindeki din görevlileri, Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Polat'a Kuran-ı Kerim takdim eden İl Müftümüz Kızılarslan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise "cami, din görevlileri ve vefa" olarak belirlendiğini ifade etti. İl Müftüsü Kızılarslan, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Kaymakam Polat’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız ise din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı” kutlayarak çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.