10.01.2020

Diyarbakır İl Müftü YArdımcımız Fatime KARTI hocamızdan İlçemizdeki Kur'an Kurslarına Ziyaret

09/01/2020 tarihinde İl Müftü Yardımcımız Sayın Fatime KARTI hocahanım İlçemizde faaliyet gösteren Kursları ziyaret etmek üzere ilçemizi ziyaret etti.  İl Müftülüğümüz Eğitim Uzmanı  İsmet ŞAHİN hocamız ile İl Müftülüğümüz Diğ Hizmetleri ve Eğitim Şefi Mehmet Sinan KURT hocamız Sayın İl Müftü Yardımcısı Fatime KARTI hocamızın beraberinde  yer aldılar. İlçemiz Müftülüğü Şefi Bilal ÇİFTÇİOĞLU'nun da kendilerine refakati ile yeni açılan Sufhe Kız Kur'an Kursumuzu yerinde ziyaret eden İl Müftü Yardımcımız Sayın KARTI Kurs yapımında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür etti. Ayrıca İlçemizdeki Merkez Kur'an Kursu, Hz. Hüseyin Kur'an Kursu, Hulisibey 4-6 yaş Kuran Kurslarımızı ve İkbal Yatılı Kız Kur'an Kursumuzu  ziyeret ederek  incelemelerde bulundu. Bayan Kurs Yöneticilerimize değerli tavsiyelerde bulunan Sayın KARTI, hizmetlerinden dolayı kendilerini tebrik etti. Sayın hocamız ile beraberindeki misafirlerimiz gerçekleşen ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı.