23.01.2023

ARALIK AYI AYLIK MUTAD TOPLANTISI YAPILDI.

Yenişehir İlçe Müftülüğü 2022 Yılı Aralık Ayı Mutad toplantısı İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Şafi BİLİK, Müftülük personeli ve Din Görevlilerinin katılımıyla Diyarbakır İl Müftülüğü konferans salonunda icra edildi.
Toplantı da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ve diğer kurumlardan duyurulması gereken konular personele tebliğ edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülen 2022 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda gösterdiğiniz çaba ve gayret için teşekkür eder, hayırlı hizmetlerinizde muvaffakiyetler dilerim" yazılı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.
Bu sebeple yenişehir'de kurban organizasyonuna katılan din görevlilerimize
Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş tarafından teşekkür belgesi gönderildi.
Gönderilen belgeleri personellere takdim eden İlçe Müftümüz Dr.Mehmet Şafi Bilik; "Hocalarımızın gayretini takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi BİLİK genel bir değerlendirme konuşması yaparak Din görevlilerimizden istek, temenni ve dileklerinin alınmasıyla toplantı sona erdi.