07.10.2022

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

1-7 Ekim Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Yenişehir ilçe Müftülüğümüz tarafından Rabia-tül Adeviyye Kültür Merkezi konferans salonunda Camiler ve Din görevlileri Haftası Programı düzenlendi.
Programa Yenişehir ilçe Müftümüz Dr.Mehmet şafi BİLİK,İL Müftü yardımcıları Mehmet DEMİR ve Mehmet Sani AKIN, Emekli Din Görevlilerimiz ve ilçemizde görev yapan din girevlilerimiz katıldı.
İlçe Müftülüğümüzce Rabia-tül Adeviyye Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen program, Ofis Cami Müezzin Kayyımı Salih Bayram'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı, Abdulcelil Cami imamı Abdurrahman Birbir hocamızın Mevlit okuması ve hocalarımızın İlahi ezgiler söylemesi ve sinevizyon gösterimi ile devam etti.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın Yenişehir ilçe Müftümüz Dr.Mehmet Şafi BİLİK hocamızın konuşmasıyla tamamlandı.Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği Kapsamında Din Görevlilerimizin katılımı ile İlçemizde görev yapan tüm Din görevlilerimize teşekkür ederiz.