03.09.2020

HAFIZLIKLA TALTİF OLAN KIZLARIMIZ BELGELERİNİ ALDILAR

HAFIZLIKLA TALTİF OLAN KIZLARIMIZ BELGELERİNİ ALDILAR..

Yenişehir ilçe müftülüğümüze bağlı Hamidiye yatılı hafızlık kız Kur'an kursu öğrencilerimizden Zeynep Ergin,  Fatma Betül Akdemir,
 öğrenim gördükleri Hamidiye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursunda hafızlıklarını tamamlayarak yapılan hafızlık tespit sınavında başarılı olup hafızlık belgesini almaya hak kazanmışlardır.Hafızlık belgelerini Yenişehir İlçe müftümüz Sayın Mehmet Şafi Bilik ve Yenişehir Şube müdürümüz  Sedat Şahin'den aldılar.İlçe müftümüz Mehmet Şafi Bilik,  Değerli yavrularımıza hıfz ettikleri Kur'an'ın hükümleriyle, sağlık ve afiyet içerisinde bir hayat idame etmelerini temenni ediyor,bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz. Bu başarıda öğrencilerimizi, emeği geçen hocalarımızı, özellikle hıfzını tamamlayan hafizelerimizi tebrik ediyoruz.