16.10.2019

Gönüllülerimiz İhtiyaç Sahipleri için Ücretsiz hayır Marketi kurdu

TDV Yenişehir Şubemiz ve İlçe Müftülüğümüz bünyesinde kurulan İnsani yardım Ekibimiz İhtiyaç sahiplerinin ücretsiz ihtiyaçlarını temin edebileceği "Hayır Marketi" Kurdu.

Türkiye Diyanet Vakfı yenişehir Şubemiz ve İlçe Müftülüğümüz bünyesinde yaklaşık bir yıldır İlçe Müftümüz Şevket DİLMAÇ başkanlığında ve Dire personeli Ali ARPAT ın koordinatörlüğünde kurulan ve tamamının Esnaf, Ev Hanımı, Sağlık Personeli Öğretim üyesi, İmam hatip, Müezzin Kayyım, Kur'an Kursu Öğreticisi gibi gönüllülerden oluştuğu İnsani Yardım Ekibimiz İhtiyaç sahiplerinin ücretsiz gıda, giyim, temizlik ürünü, et, halı, mutfak eşyası, kırtasiye, ayakabı, beyaz eşya, çocuklar için oyuncaklar gibi ihtiyaçlarını alabileceği Hayır Marketi kurdu açılışını da çok yakında yapılacağı duyuruldu.