18.01.2019

İL MÜFTÜMÜZ DİYANET OKUMA SALONUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Diyanet Okuma Salonunda 2 yıldır okumakta olan öğrencilerimiz yarıyıl tatiline bugün itibarı ile girdiler. Bu anlamlı günde Diyanet Okuma Salonumuzu ziyaret eden İl Müftümüz Sn. Selim Karabayır, il Müftü yardımcımız Sn. Abdullah Işık ve İl Müftü yardımcımız Sn. Nihat Koç tatile giren öğrencilerimizi tebrik ettiler. İl Müftümüz Selim Karabayır Diyanet okuma salonunda okuyan öğrencilerimize nasihatlerde bulundu ve bu programa devam ettikleri için onları tebrik etti ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür etti. Bilindiği  üzere Diyanet okuma salonuna devam eden öğrencilerimize İHL destek programı uygulanmakta ve Türkiye Diyanet Vakfı Yenişehir şubesi ince her ay burs verilmektedir.