19.06.2020

PANDEMİNİN GÖLGELEYEMEDİĞİ İYİLİK İNFAK!!!

وَالضَّرَّٓاءِ السَّرَّٓاءِ  اَلَّذ۪ين يُنْفِقُون فِي

Onlar bollukta ve darlıkta Allah yolunda harcayanlardır. (Âl-i İmrân/134)

Silvan İlçe Müftülüğü ‘‘İdlib’e yardım’’ kampanyası başlatmış ve iki tır insani yardım malzemesi (gıda elbise vs.) göndermişti. Bu yardımların halk nazarında karşılık bulması ve yardımların gelmeye devam etmesi üzerine bir tır yardım daha toplanıp 19.06.2020 tarihinde İdlib’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderildi.

Allah’ın (c.c.) sevdiği toplumun bir ferdi olmak gayesiyle bir araya gelip İdlib’deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmekten büyük memnuniyet duymaktayız. Salgın sürecinde İnsanların yardıma her zaman olduğundan daha fazla muhtaç bir durumda bulunduğu hakikati bu yardımın devam etmesinin en büyük etkeni olmuştur. Şüphesiz salgından önce başlayan bu yardımın salgın süresince de devam etmesi Silvan halkının gösterdiği hassasiyetin tezahürüdür.

Pandemi sürecinde dahi iyilik kervanını kaçırmayıp bu kervanın bir yolcusu olan değerli Silvan halkına teşekkürü borç biliriz.

Silvan İlçe Müftülüğü