07.04.2020

BERAAT KANDİLİ MESAJI

Beraat Kandili vesilesiyle beraatımızın önünde duran her türlü engeli bertaraf ederek birbirimizin beraatına yardımcı olmayı, dünyanın farklı coğrafyalarında akan gözyaşlarının  bir an önce dinmesini, Dünyayı kasıp kavuran virüs belasından ve her türlü salgın hastalıklardan sağsalim kurtulmayı;  Ramazan -ı şerife sağlık, barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı  Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Camilerimizin kapalı ve mahzun olduğu, toplu olarak evlerimizde  inzivaya çekildiğimiz şu günlerde, gönül kandilini yakıp her daim etrafını aydınlatan ve kardeşlerine faydalı olmayı Rabbim cümlemize nasip ve müyesser eylesin.

Bu vesileyle başta sizin, aziz milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve tüm İslâm âleminin dualarını kabul buyurmasını Yüce Mevlamız ALLAH (c.c) dan içtenlikle niyaz edip tüm İslam alemin’in  Mübarek Beraat Kandillerini tebrik ediyorum.

İlhan GÜNAY

İlçe Müftüsü