15.03.2019

“Çanakkale şehitlerine” adlı şiir yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığı; 81 il ve 922 ilçede Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale şehitlerine” isimli şiirini.ezbere okuma yarışması düzenledi. Bu doğrultuda İlçemiz Müftülüğünce Lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada İlçe Müftüsü İlhan GÜNAY başkanlığındaki komisyonun değerlendirmesi sonucu  başvuru yapan 18 öğrenci arasından, ŞEHİT ÖZKAN ÖZENDİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Öğrencisi Nurşin ERGUN birinci,    ŞEHİT ÖZKAN ÖZENDİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Öğrencisi Zübeyir ÇETİNKAYA ikinci, SİLVAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ öğrencisi Dılgeş BİNEN üçüncü oldu. Dereceye  giren ilk 3 öğrenciden birinci olana çeyrek altın ile ikinci ve üçüncü olanlar da  uygun görülen ödüllerle  ödüllendirildiler. İlçe Müftüsü İlhan GÜNAY,Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.