06.12.2018

Aile Okulu Semineri

İlçe Müftümüz İlhan GÜNAY, Diyanet İşleri Başkanlığının “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum” projesi kapsamında Müftülüğümüzce organize edilen ‘Aile Okulu Semineri’ne katıldı.
Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşen programda İlçe Müftüsü GÜNAY’ın  açılış konuşmasının ardından seminere katılan din görevlilerine hitap eden GÜNAY, son yıllarda çekirdek aile kavramının topluma girmesiyle geniş aileden kopmaların olmasına ve bununla birlikte toplumda farklı sıkıntıların ortaya çıktığını kaydetti. Aile okulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.dedi. Ardından Psikolog Sayın Sadık Sun ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlilerinden Sayın Mahmut ALTUNHAN , Sayın Bünyamin HAN ve Sayın Kasım SEZGİN hocalarımızın detaylı konuşma ve sunumlarının akabinde İlçe Müftüsü  GÜNAY, özellikle programda  emeği geçen Psikolog ve Öğretim görevlileri başta olmak üzere Programa katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” diyerek program sona erdi.