19.12.2018

ARALIK AYI MÜNHAL KADRO İLANI

DUYURU

İlimiz genelinde münhal bulunan aşağıda birimi, unvanı, sınıfı, kadro derecesi ve adedi belirtilen kadrolara Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince, yarışma sınavı ile naklen atama yapılacaktır.

I.

MÜNHAL KADROYA AİT BİLGİLER

S.No

Birimi

Unvanı

Sınıfı

Kadro Derecesi

Adedi

Diyarbakır / İl Müftülüğü

Bağlar / İlçe Müftülüğü

YHS

Bağlar / Selahuddini El Eyyubi K.K.

Ergani / İlçe Müftülüğü

Kulp / İlçe Müftülüğü

Lice / İlçe Müftülüğü

YHS

Silvan / Tokluca Mah. Medine-i Münevvere Erk.Yat. K.K.

Yenişehir / İlçe Müftülüğü

Bağlar / İlçe Müftülüğü

Şoför

GİH

Sur / Suffe Yatılı Erkek Kur'an Kursu

Aşçı

YHS

II. SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR:

1. Asaleti tasdik edilmiş olmak kaydıyla halen 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi kadrolu personel olarak çalışıyor olmak,
  2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde belirtilen genel ve özel şartları taşıyor olmak,
  3. Atanacağı kadroyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği ile Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşıyor olmak.
  4. İl içi ve İl dışı müracaat edeceklerin Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde belirtilen hizmet süresini tamamlamış olmak.
  5. Aşçılık kadrosuna müracaat edenler için;
  1. En az lise veya dengi okulu mezunu olmak,
  2. Milli Eğitim Bakanlığından onaylı aşçılık sertifikası sahibi olmak.
  1. Şoförlük kadrosuna müracaat edenler için;
  1. En az lise veya dengi okulu mezunu olmak,
  2. En az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, şoförlük yapmaya mani herhangi bir özrü bulunmamak.
  3. Başkanlık teşkilatında en az iki yıl çalışmış olmak.

III. BAŞVURU İŞLEMLERİ

1. Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar 19/12/2018 - 02/01/2019  tarihleri arasında mesai saatlerinde istenilen belgeler ile birlikte İl Müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.
  2. Belgeleri eksik olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
  3. Başvuru işlemlerinin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.
  4. Bu duyuruda belirlenen esaslara uygun olmayan başvurular ile postadaki vaki gecikmeler ve 02/01/2019   tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

IV. SINAV İŞLEMLERİ

1. Sınav 03/01/2019 tarihinde saat 09.00’da Diyarbakır İl Müftülüğünde yapılacaktır.
  2. İlan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Söz konusu adaylara her ne sebeple olursa olsun ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.
  3. Sınav sonuçları, Müftülüğümüz internet sitesinde ilan edilecektir.

V. BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1. Başvuru Dilekçesi (Matbu)
  2. Hizmet Cetveli
  3. Aşçılık için Aşçılık Belgesi (Aslı veya Aslı Gibidir.)
  4. Şoförlük için Sürücü Belgesi

Not: Bu duyuruda belirtilmeyen hususlarla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğindeki hükümler geçerlidir.

(İmza)

Yavuz Selim KARABAYIR