11.01.2023

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Kütüphane Açılışına Katıldı.

ADALET Bakanlığı ile Kültür Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ceza infaz kurumu kütüphaneleri için Diyarbakır'da kitap bağışı kampanyası başlatıldı.

Cezaevlerinde hükümlü ve tutukluların kullanımına sunulmak üzere, Adalet Bakanlığı tarafından 'Kitap iyileştirir' sloganıyla başlatılan kitap bağışı kampanyası kapsamında, Diyarbakır Adliyesi ana hizmet binası içerisinde kurulan standın açılış töreni düzenlendi. Törene Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Emin Şen ile İsa Özer, ceza infaz kurumu müdürleri ve adliye personelleri katıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsa Özer, kitapların hükümlü ve tutukluların istifadesine sunulacağını söyledi. Özer, Bağışlanan kitaplar ceza infaz kurumlarımızın kütüphanelerinde hükümlü ve tutukluların yararlanması için sunulacak. Bu kampanyanın herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Program, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun yaptığı dua ile son buldu.