23.09.2022

"Biz Bir Aileyiz; Cuma Akşamı Ailece Camideyiz"

Diyarbakır İl Müftülüğünce "Biz Bir Aileyiz; Cuma Akşamı Ailece Camideyiz" programı düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından perşembe günleri yatsı namazı öncesi düzenlenen "Biz Bir Aileyiz; Cuma Akşamı Ailece Camideyiz" programını İl/İlçe müftülükleri bünyesinde düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Bağlar İlçe müftülüğü merkezde farklı bölgelerde bulunan 8 camide İlçe Müftüsü, Vaizler ve Din Hizmetleri Uzmanları ile bu programları sürdürüyor.

Her hafta merkez seçilen bir camide farklı konuklar ile bu programı sürdüren Bağlar İlçe Müftülüğünün bu haftaki konuğu İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu oldu.

Merkez Şeyh Said Efendi Camii'nde düzenlenen programa katılan İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, cemaate sohbet etti.

El ele Gönül gönüle hakkın huzurunda durmaya davet eden İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, “Artık Diyarbakır’da her cuma gecesi bu programları yapacağız. Onun için hanımefendilerimizi, beyefendilerimizi, çocuklarımız ve gençlerimizi bu programa katılımlarını bekliyoruz.” Dedi.

Yatsı Namazı öncesi Yasin Şerifler okundu. Namazın ardından Tövbe-İstiğfar ve yapılan dualar ile program sona erdi.

İl Müftüsü İmamoğlu'na Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş eşlik etti.