08.08.2022

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Çınar İlçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Dini va hayri hizmetleri yerinde görmek amacı ile Çınar ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine hac farizasını yerine getirip yurda dönen Çınar ilçe Müftüsü Ferit Bilgin’e Hayırlı olması temennisiyle başlayan İl Müftüsü İmamoğlu, daire personeli ile bir süre sohbet etti.

Çınar Merkez de görev yapan din görevlileri istişare toplantısı yapan İl Müftüsü İmamoğlu, başarılarından dolayı din görevlilerine teşekkür etti.

Programına Kur’an kursu ziyaretleri ile devam eden İl Müftüsü İmamoğlu Çınar Merkez 4-6 Yaş ve İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursu, Merkez Yeşil Camii Yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti. Ardından öğle namazından önce Merkez Cumhuriyet Camisin'de Vaaz verip öğle namazı kıldırdı.

Esnafları ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, Yapımı Tamamlanan Yeşil Camii Kız Kur'an Kursu ve inşaat halinde olan Yuvacık Erkek Kur’an kursunu ziyaret ederek İlçe Müftüsüne ve Emeği Geçenlere teşekkür ederek Çınar programı son erdi.