05.08.2022

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Eğil İlçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Dini ve hayri hizmetleri yerinde görmek amacı ile Eğil ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine hac farizasını yerine getirip yurda dönen Eğil ilçe Müftüsü Cüneyit Acar’a Hayırlı olması temennisiyle başlayan İl Müftüsü İmamoğlu, daire personeli ile bir süre sohbet etti.

Eğil Merkezde görev yapan din görevlileri ile istişare toplantısı yapan İl Müftüsü İmamoğlu, başarılarından dolayı din görevlilerine teşekkür edip belge takdiminde bulundu.

Programına Kur’an kursu ziyaretleri ile devam eden İl Müftüsü İmamoğlu Kemal Celal Polat camii yaz Kur'an kursu, Hz Elyesa ihtiyaç odaklı ve 4-6 yaş Kur'an kurslarını ziyaret etti. Öğle namazından önce Kemal Celal Polat Camisinde vaaz verip öğle namazını kıldıran Müftü İmamoğlu, Esnaf ve hasta ziyareti ile programını sonlandırdı.