04.08.2022

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Kocaköy İlçe müftüsü Hamzaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve beraberindeki heyet, Bingöl Genç İlçe Müftüsü iken Kocaköy İlçe Müftülüğü'ne atanan Mahsum Hamzaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Müftüsü Hamzaoğlu, İl Müftüsü İmamoğlu'na ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Müftüsü İmamoğlu ise ilgilerinden dolayı müftü Hamzaoğlu'na teşekkür etti.

Ardından Kocaköy Merkez Kız Kur'an kursu'nu ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

İl Müftüsü İmamoğlu'na İl Müftü Yardımcısı Mehmet Sani Akın, Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, Çüngüş İlçe Müftüsü Melik Akdoğmuş ve Lice İlçe Müftüsü Dindar Basma eşlik etti.