24.01.2022

TDV Gönüllüleri Gönül Köprüsü Olmaya Devam Ediyor

Bismil İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bismil Şubesi öğrencilere yönelik olarak “Gönül Köprüsü” projesi kapsamında yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Bir Sosyal Sorumluluk olarak yürütülen “Gönül Köprüsü”  projesi kapsamında köy okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi lise öğrencilerine mont, bot ve oyuncak dağıtıldı. Bismil ilçesinde bulunan bir çok köy okuluna yardımı TDV gönüllüleri ulaştırdı.

Yardım faaliyetine katılan Bismil İlçe Müftüsü ve TDV Bismil Şube Başkanı Ahmet Durmuş “Evvelki sene başlatmış olduğumuz “Gönül Köprüsü” projesi vakıf gönüllülerimizin yardımıyla Ramazan ayında gıda kolisi ,ayakkabı ve kıyafet yardımı şeklinde dağıtım yapmıştık. Şimdi ise okullarımızda ihtiyaç sahibi ,yetim ve öksüz öğrencilerimize ayakkabı, kıyafet ve bot yardımı olarak yaptık. Bu vesile vakıf gönüllülerimize, hayırseverlerimize ve vakfımıza güvenerek 1000 çift ayakkabı hibe eden ilçemiz iş insanı Musa Sevim’e çok teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği ölçüde yardımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Yardım faaliyetine Bismil İlçe Müftüsü ve TDV Bismil Şube Başkanı Ahmet Durmuş yanı sıra Bismil İlçe Müftülüğüne bağlı camiilerde ve Kuran Kurslarında görev yapan Din Görevlileri ile TDV Gönüllüleri katılım sağladı.