23.09.2021

Müftü Karabayır Çocuklarla Buluştu

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Silvan İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret ederek çocuklarla buluştu.

4-6 Yaş Kur’an Kursunu gezen İl Müftüsü Karabayır, çocuklara sorular sordu. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Müftü Karabayır, Kur’an Kursu Öğreticilerine başarılar diledi. 4-6 Yaş Kur’an Kursunda görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerinden verilen eğitim ve kurs hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır Müftüsü Karabayır “Değerli hocalarım ve sevgili çocuklar. Başarılı bir yıl geçirmenizi diliyorum. Maşallah hepiniz çok akıllı ve çok zekisiniz. Sorduğum sorulara hemen cevap verdiniz. Sizi tebrik ediyorum. Annenizi, babanızı ve öğretmenlerinizi çok iyi dinleyin. Allah sizleri muvaffak eylesin. Başarılarınızın devamını diliyorum” Dedi.

Ziyarete İl Müftü Yardımcıları İlhan Günay ve Mahmut Yıldızbaş ile Silvan İlçe Müftüsü Sabri Erçek katıldı.