23.09.2021

Müftü Karabayır Proje Okulu Öğrencileriyle Buluştu

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Silvan da bulunan Şehit Özkan Özendi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ziyaret etti.

Silvan da düzenlenen “İlçe Müftüleri Toplantısı” sonrasında proje okuluna ziyaret gerçekleştiren Müftü Karabayır, öğrencilerle sohbet ederek onlara sorular sordu. Soruları cevaplayan öğrencileri tebrik eden Müftü Karabayır öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu

Müftü Karabayır “Değerli Öğretmenler ve Sevgili Öğrenciler yeni eğitim ve öğretim yılınız hayırlı olsun. Allah (cc) sizleri muvaffak eylesin. Öğretmenlerinizin ve okulunuzun kıymeti çok iyi bilin. Burdan mezun olana dek, öğrenme çabası içinde olun. Her anınızı iyi değerlendirin. Rabbinize karşı görev ve sorumluluklarınızı okulunuzda öğrenerek hayatınızda tatbik edin. Başarılar diliyorum.” Dedi.

Ardından Proje Okulu Müdürü Medyan Karaer’i makamında ziyaret eden Diyarbakır Müftüsü Karabayır, okul ve eğitim-öğretim hakkında bilgi aldı. Ziyarete Diyarbakır İl Müftü Yardımcıları İlhan Günay ve Mahmut Yıldızbaş, Silvan İlçe Müftüsü Sabri Erçek ve Müftülük Personelleri katıldı.