02.08.2021

Yaz Kur’an Kursları Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır İl Müftülüğü, Din Görevlileri ve Koordinatörler ile Yaz Kur’an Kursu Faaliyetleri ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Diyarbakır İl Müftülüğü Konferans Solanunda gerçekleştirilen toplantıya İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleri, Kur’an Kursu Yöneticileri ve Gençlik Merkezlerinde görevli Manevi Danışmanlar katılım sağladı.

Diyarbakır İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Demir şu sözleri kaydetti: “Kıymetli hocalarım toplantıya iştiraklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz faaliyetleri il müftülüğü olarak yakından takip ediyoruz. Hizmetlerinizde pandemi den kaynaklı sıkıntılarla karşılaştığınızı biliyoruz. Buna rağmen özveriyle çalışıyorsunuz. Allah cc sizlerden razı olsun.” Dedi.

Diyarbakır İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı yaptığı konuşma da şu ifadelere yer verdi: “Her yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız Yaz Döneminde Yaz Kur’an Kurslarını gerçekleştirmektedir. Yaz Kur’an Kurslarımızda faaliyetlerimizi arttırarak devam ettiriyoruz. Bu konuda siz hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Aktivitelerinizi ve faaliyetlerinizi yakından takip ediyoruz. Destek noktasında sizlere yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimizle yaz dönemini en verimli şekilde geçirmek çok önemlidir. Amacımız daha çok gence ve daha çok çocuğa ulaşmak. Onlara hem Kur’anı Keriim öğretmek hem de yaz döneminde programlar düzenlemektir. Emeği geçen herkesten Allah cc razı olsun” dedi.

Koordinatörlerin, Manevi Danışmanların ve Din görevlilerin soru ve sorunlarını dinleyen Müftü Yardımcısı Kartı, Kur’an Kurslarının Faaliyetleri ile alakalı brifingleri inceledikten sonra program sona erdi.