07.10.2022

2022 Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevliler Haftası

Lice İlçe Müftülüğümüzün 2022 Mevlid-i Nebi Haftası çerçevesinde 06.10.2022 tarihinde Lice Kapalı Spor Salonunda program düzenledi. Düzenlenen programda sırasıyla Muhammed Emin YAKUT hocamızın Kur'anı Kerim tilaveti, Lice İlçe Müftümüz Dindar BASMA'nın açılış konuşması, Lice İlçe Kaymakamımız Muhammed EVLİCE'nin selamlaşma konuşması, Ömer YAKUT hocamızın ilahi gösterisi ve Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan TANRIVERDİ'nin haftanın anlam ve önemine binaen gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında Hz. Peygamberimizin hayatından kesitler aktararak hayatını örnek almamız gerektiğini katılımcılara aktardı. Program sonunda 2022 Yaz Kur'an Kursunda okuyan ve Kur'anı Kerime geçen 250 öğrencimize Kur'anı Kerim hediye edildi.