07.04.2020

İlçe Müftümüz İlyas BAŞTUĞ'un Beraat Kandili Mesajı

"7 Nisan 2020 Salı gününü Çarşamba'ya bağlayan gece, Şaban ayının özel gecelerinden biri olan Beraat Kandili'ni hep birlikte idrak edeceğiz. Başta, maneviyat iklimi olan üç aylar ve özellikle de bu mübarek gece münasebetiyle, tüm İslâm aleminin maddi ve manevi küllî hayırlara erişmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu gibi mübarek gecelerde müslümanlar olarak daha çok ibadet etmeli, sağlıklı ve huzurlu bir gelecek için de hem kendimiz hem de gelecek nesillerimiz için daha çok dua etmeliyiz. Bu mübarek zaman dilimlerinde yapılan duaların ilçemize, yöremize, ülkemize, alem-i İslâm'a ve tüm dünyaya hayır ve bereket getirmesini; sağlık, huzur ve selâmet ikliminin tüm dünyada hakim olmasına vesile olmasını Yüce Mevlâ'dan niyaz ediyorum.

Ramazan ayının müjdeleyicisi, semâ kapılarının sonuna kadar açıldığı gece olan Beraat Kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun. Yüce Rabbim, tüm insanlığa sağlık sıhhat versin. Hayırlı Kandiller dilerim..."

İlyas BAŞTUĞ

(Lice İlçe Müftüsü )