04.03.2020

İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır Kulp İlçe müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, Kulp ilçe müftülüğünü ziyaret ederek Din görevlileri ile istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Kulp İlçe Müftü Vekili Fesih Aydın ile müftülük çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, daha sonra din görevlileri ile bir araya geldi, etkin ve verimli din görevlisi olma konusunda tavsiyelerde bulunarak yapacakları hizmetlerde başarılar diledi.

"Temel Aile Bilinci Eğitimi" Sertifikaları verildi

Diyanet İşleri Başkanlığınca ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan “Temel Aile Bilinci Eğitimi” projesi kapsamında, ülke genelinde din görevlilerine yönelik seminerler düzenleniyor. Bu kapsamda; İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır,Kulp ilçe müftülüğüne bağlı Din görevlilerine verilen seminerin Sertifikalarını takdim etti.

Toplantının ardından Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet ziyaret edildi.