15.03.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ LİSELİ GENÇLERLE BULUŞTU

İlçe Müftümüz Abdussamet ŞEN "Gençlik Buluşmaları" kapsamında bugün Kulp Anadolu Lisesi öğrencileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda bir araya geldi. "İslam ve Gençlik" konulu konferansta Musab b. Umeyr ve Cafer b. Ebu Talib'in örnek hayatını anlatan İlçe Müftümüz Abdussamet ŞEN: "İslam bugünlere nasıl bu sahabiler aracılığı ile gelmişse, yarınlara da sizlerin aracılığı ile ulaşacaktır. Bu yüzden üzerinizdeki sorumluluğun farkında olup, dininizi iyi öğrenmeye ve örnek bir müslüman genç olmaya çalışmalısınız." dedi.

Yaklaşık 200 liseli öğrencinin katılımı ile gerçekleşen konferans, Müftülüğümüzce organize edilen Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" şiirini güzel okuma yarışmasında birinci olan 11. sınıf öğrencisi Derya TAŞ'a hediyesinin verilmesi ile son buldu.