14.02.2020

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ilk ve orta öğrenimdeki öğrencilere camiye gitme ve namaz kılma alışkanlığı kazandırılması amacıyla 15 günlük sömestri tatilinde “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi başlatılmıştı.

18.01.2020-01.02.2020 tarihler arasında gerçekleşen proje kapsamında İlçemiz Müftülüğüne bağlı merkez ve köy camilerinde öğrencilerimiz 15 gün boyunca yüzlerce öğrenci namazla buluşmaya başlamıştı.

Proje kapsamında düzenli olarak camiye gelen öğrencilere cami görevlileri tarafından değerlendirilme puanları verildi.

Değerlendirme puanları neticesinde öğrencilerimiz için camilerimizde velilerimizin de katıldığı bir  ödül programı tertip edildi.

Projenin finaline Kocaköy İlçe Müftümüz Sayın Nihat KÖMÜR İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Necat YİĞİT ve Din Görevlilerimiz katılarak, ödüle layık görülen öğrencilerimize hediyelerini düzenlenen törenle takdim etti.