30.03.2022

HAFIZLIK BELGE TÖRENİ VE TAKDİMİ

2022-1. Dönem (ocak) Dönemi'nde Hafızlık sınavına girerek Hafızlık Belgesini alan, halihazırda İmam-ı Şafii Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursumuzda Arapça ilimleri konusunda eğitim öğrenimine devam eden İslam YILDIRIM'a Hafızlık ve Başarı belgesini İlçe Müftümüz Murat EREN takdim ettiler.

İlçe Müftülüğümüzde yapılan törende Müftümüz, hafızımıza bundan sonraki hayatında Kuran'ın "Lafızın Hamili Mananın Amili" olarak hayatını yaşamasını, hayırlı ömürler sürmesini, başarısı sebebiyle başta Anne, Babasını, kendisini yetiştiren hocalarını, daire personellerini tebrik ettiler.
Yatılı Hafızlık Kur'an Kursumuza her daim destek olan hayırsever vatandaşlarımı'da şükranlarımızı sunar, hayırlı ömürler dileriz.