11.02.2020

Ergani'den İdlib'e Yardım

Müftülüğümüz ve TDV Ergani Şubemiz öncülüğünde Hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile ilçemizde toplanan gıda, giyim ve battaniye gibi yaşam malzemesi Müftülüğümüz bünyesinde çalışan İmam-hatip ve Müezzin kayyımımların yardımıyla araca  yüklendi. İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile araç öncüpınar sınır kapısına gönderilmek üzere uğurlandı.

Müftülüğümüzce TDV Muvazzaf personeli ve 3 imam-hatip/Müezzin-kayyımdan müteşekkil bir ekip toplananan malzemelerin sınır ötesine teslimi için yardım malzemesi yüklü aracın ardından sınır kapısına gitti.

TDV Kilis şubesi kordinasyon merkezine ulaşan yardım yüklü araç, ekibimiz tarafından yetkililere resmi işlemleri tamamladıktan sonra İlib'li mültecilere ulaştırmak üzere öncüpınar sınır kapısında ilgililere teslim edildi.

İlçe Müftümüz bu yardımda emeği geçen başta hayırsever vatadaşlarımız olmak üzere tüm çalışanlarımız ve özellikle bu işin öncülüğünü yapan personellerimize teşekkür etti.