24.04.2018

Ergani 4-6 yaş Programı

İlçe Müftülüğümüze Bağlı 4-6 yaş Toki, Yeşil ve Nurullah Kuran Kurslarımızda Kuran-ı Kerim okumaya geçen öğrencilerimiz için program düzenlendi.

Düzenlenen programa öğrenci velileri ve İlçe Müftü vekilimiz(Çermik Müftüsü) Abdullah SERTOĞULLARINDAN katıldı. Yapılan program öğrencilerin okuduğu ilahi ve dualarla coşkulu geçti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Anne Çocuk el ele projesi kapsamında Çocukları ile Kursa gelen Öğrenci Velilerimiz,  yetişkin sınıflarımızda dini vecibelerini rahatlıkla eda edebilecek İslami ilimleri çocukları ile beraber öğrenmiş oluyorlar.

İlçe Müftü Vekili (Çermik Müftüsü) Abdullah SERTOĞULLARINDAN;  Müftülük olarak hedefimiz 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde daha etkin ve verimli bir işleyişle vatandaşlarımıza dini hizmeti sunmaktır dedi.