11.01.2018

Bahçeşehir 4-6 Yaş Kuran Kursu

İlçemiz Müftülüğüne bağlı olarak hizmet veren Bahçeşehir 4-6 yaş Kuran Kursunda, Kuran Kurs Öğreticisi Kübra DANIŞ Öğrencileri ile dönem sonu olması itibariyle bir dizi etkinlik düzenledi.

yapılan etkinlikte öğrencilerin yarım dönem gibi kısa bir sürede öğrenmiş oldukları dualar ve ilahileri okumaları velilerde farklı bir heyecana sebep oldu. programa katılan ilçe Müftümüz Abdülrakip ARSLAN yaptığı konuşmada; küçük yaşta din eğitiminin  fıtratada uygun olması itibariyle öğrenciler üzerinde  olumlu etkiler bıraktığını ve bu durumun çok önemli sonuçlara sebebiyet vereceğini söyledi.

akabinde Kurs Öğreticisine Çabalarıdan dolayı teşekkür eden İlçe Müftümüz, 4-6 yaş Kuran eğitimi Kurslarımızın çok hayırlı hizmetlere vesile olduğunu, ilçemizde sayısı 10'un üzerinde olan 4-6 yaş Kuran eğitimi Kurslalarının sayısının giderek artacağını belirtti.