04.03.2021

Kur’an-ı Kerim'e geçen 50 öğrenciye Kur’an’ı Kerim ve Siyer’i Nebi kitabı hediyesi

Efendimiz'in (s.a.s) "Sizin En Hayırlınız Kur'anı Öğrenen ve Öğreteninizdir" Öğretisini şiar edinen Dicle Yeşilsırt mahallesi İmam Hatibimiz Muhammed Emin GÜZEY haftaiçi her gün 14.00-17.00 saatleri arası yaklaşık 80 öğrenciye Din-i mubin-i islamı anlatıp ders vermektedir.

Büyük bir özveriyle çalışan din görevlimizin uzun bir aradan sonra yaklaşık 50 öğrencisi Kur'an-ı Kerime geçti. Öğrencileri ziyaret edip onlara sohbet verdikten sonra onların sevincini paylaşan Dicle İlçe Müftüsü Mehmet Sani AKIN tarafından her öğrenciye Kur'an-ı Kerim ve Başkanlığımızın yayınlarından olan "Peygamber Efendimizin" hayatı kitabı hediye edildi. Hediye taktiminden sonra öğrencileri sık sık ziyaret edeceğini ve Temiz yüreklerine Kelamullah'ı nakşeden siz geleceğimiz teminatı gençlerle gurur duyuyduğunu" ifade eden İlçe Müftüsü Mehmet Sani AKIN gençlerin duasını aldıktan sonra veda edip ayrıldı.