20.10.2021

İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI YAPILDI.

İlçe Müftülüğümüz tarafından “Mevlid-i Nebi” programı düzenlendi.Çok Programlı Lisesi konferans salonunda düzenlenen program,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda günün anlam ve önemine dair açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Sayın Ali BAHADIR yaptı. Sinevizyon gösteriminden sonra programda söz alan Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan TANRIVERDİ, Peygamber ve Vefa Toplumu konulu konferans verdi.Programa katılan konuklara Müftülüğümüzce günün anlam ve önemi anısına hediye edilen Siyer-i Nebi (Hazret-i Peygamberin Hayatı) Kitabının dağıtımı ile program son buldu.