07.10.2020

Bu Yıl "Cami ve İlim" temasıyla 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Ali BAHADIR,İlçe Kaymakamımız Sayın Tuncay KALDIRIM’ı makamında ziyaret etti.

Camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlatmak, halkımızın camiler ile daha sık ve olumlu bir ilişki kurmasına ve din hizmetinin önemli bir parçası olan din görevlilerinin hatırlanmasına vesile olmak amacıyla bu yıl "Cami ve İlim" temasıyla 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Ali BAHADIR,İlçe Kaymakamımız Sayın Tuncay KALDIRIM’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Müftümüz Ali BAHADIR daha sonra Kaymakamımız Sayın Tuncay KALDIRIM’a misafirperverliği için teşekkür ederek günün anısına Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam KALDIRIM, İlçe Müftümüz Ali BAHADIR nezdinde tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.