22.03.2017

ÇÜNGÜŞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA VE AHDE VEFA PROGRAMI YAPILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. Yılı münasebetiyle Şehitlerimizi bu sabah namazı,Diyarbakır Çüngüş İlçesi tarihi Ali bey Camiinde, bir kez daha andık.Kuran'ı Kerim başta olmak üzere tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirilerek, dualarımızı şehitlerin ruhlarıyla buluşturmak istedik.Kahraman şehitlerimizin cephede yediği buğday çorbası, ile ekmek yedik.Ama Bizim çorbalarımız, yağlı ve tuzlu idi lütfen affedin bizi! Ey Şehitler!.Sohbetimizde,Aziz şehitlerimizin, çoğunluğunun yaşlarının 13-20 arasında olduğuna dikkatleri çektik. Çocuklarımız gençlerimiz bizim yarınlarımızdır. Aman dikkat gençlerimize diyoruz.